SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Borsa İstanbul Cumhuriyet İlkokulu

03467512038
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Cemal Çevik Caddesi No8 Yıldızeli / SİVAS
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmeyi hedefleyen öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Kendine güvenen,nitelikli,kendini ifade eden,sistemli düşünen,araştıran,aldığı eğitimi istendik davranışa dönüştüren,problemlerine sağlıklı çözümler üreten,lider olan,kendi ve çevresi ile barışık,toplumun ve devletin menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tutan,insan haklarına ve evrensel değerlere sahip çıkan hoşgörülü,yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen, üretken beden ve ruh sağlığına önem veren,girişimci,öğrenmenin temeline sevgiyi koyabilen bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal ( İki Öğün )
Ulaşım
Ulaşım yönünden kavşak konumundaki ilçemizden; her yarım saatte Sivas´a, saat başı Tokat´a ve 5-6 farklı zaman diliminde Ankara´ya araç bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 46km´dir.