SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Borsa İstanbul Cumhuriyet İlkokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

TARİHÇE

1915 yılında Sivas Valisi Muammer Bey zamanında ilçe merkezinde şuan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binası olarak kullanılan binada Cumhuriyet Okulu adıyla açılmıştır. Sonraki zamanlarda şuan Yıldızeli A. Remzi Küçükoran Öğretmenevi olarak kullanılan binaya geçiş yapılmış ve eğitim- öğretim devam etmiştir.

2005 yılında şimdiki binasına taşınmış, adı İMKB Cumhuriyet İlkokulu olarak değiştirilmiştir. 2021 yılında güncelleme yapılarak Yıldızeli Borsa İstanbul Cumhuriyet İlkokulu olarak ismi değiştirilmiştir.

Okulumuz 5 katlı tek binadan oluşmaktadır. 23 derslik, 1 öğretmenler odası, 2 idari işler odası ve 1 rehberlik servisi ile hizmet etmeye devam etmektedir.

TARİHÇE

Okulumuz 5 katlı tek binadan oluşmaktadır. 23 derslik, 1 öğretmenlericerikler/okulumuz-tarihcesi_13530255.html odası, 2 idari işler odası ve 1 rehberlik servisi ile hizmet etmeye devam etmektedir.

Yayın: 14.12.2022 - Güncelleme: 14.12.2022 13:22 - Görüntülenme: 122